Cseke Attila: “Am semnat 30 de noi contracte cu finanțare din PNRR”

Cseke Attila. FOTO Ministerul Dezvoltării

Ministrul Cseke Attila a semnat 30 de noi contracte de finanțare prin componenta C5 – Valul Renovării din Planul Național de Redresare și Reziliență, pentru lucrări de eficientizare energetică și asigurarea siguranței seismice și la incendiu a blocurilor de locuințe și a clădirilor publice.

Contractele au fost încheiate între autoritățile publice locale din 21 de unități administrativ-teritoriale și Ministerul Dezvoltării și au o valoare totală de 253.525.776,63 lei.

Până în prezent, prin cele trei componente ale PNRR, au fost semnate 976 de contracte de finanțare, în valoare de 7.392.339.350,09 lei, a subliniat ministrul dezvoltării.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*