Cseke Attila: “Am semnat 25 de noi contracte cu finanțare din PNRR, pentru construirea de locuințe nZEB plus”

FOTO Ministerul Dezvoltării

Ministrul Cseke Attila a semnat 25 de noi contracte finanțate prin componenta C10 – Fondul Local din Planul Național de Redresare și Reziliență, pentru construirea de locuințe nZEB plus pentru tineri și locuințe de serviciu pentru specialiștii din sănătate și învățământ.

Contractele, în valoare totală de 167.030.702,21 de lei, au fost încheiate între autoritățile publice locale din 24 de unități administrativ-teritoriale și Ministerul Dezvoltării.

După cum este cunoscut, Ministerul Dezvoltării va construi, prin această componentă din PNRR, 5.522 de locuințe pentru tineri și specialiști din sănătate și învățământ, care vor fi eficiente din punct de vedere energetic.

Până în prezent, prin cele trei componente ale PNRR, au fost semnate 1.240 de contracte de finanțare, în valoare totală de 10.968.566.102,35 lei, a precizat ministrul.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*