Cseke Atilla: “Până în prezent, am semnat 4.313 contracte de finanțare prin PNRR”

Cseke Attila. FOTO Ministerul Dezvoltării

Ministrul dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, Cseke Attila, a semnat 199 de noi contracte de finanțare, depuse prin componenta C10 – Fondul Local din Planul Național de Redresare și Reziliență, în valoare totală de 501.308.439,13 lei.

Contractele au fost încheiate între autoritățile publice locale din 176 unități administrativ-teritoriale și Ministerul Dezvoltării și vizează reabilitarea termică și eficientizarea energetică a unor clădiri publice, precum și asigurarea infrastructurii pentru transportul verde, prin digitalizarea serviciilor localităților, achiziționarea unor puncte de reîncărcare pentru vehicule electrice, a unor sisteme de supraveghere video a spațiilor publice și a unor elemente de mobilier urban inteligent.

Până în prezent, prin cele patru componente ale PNRR, coordonate de Ministerul Dezvoltării, au fost semnate 4.313 contracte de finanțare, în valoare totală de 23.802.003.904,28 lei, a precizat ministrul.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*