CryptoDATA Tech a semnat pentru achiziția a 50% din compania UniVRse Education

Flavian Popescu (stanga), Mircea Matei, Ovidiu Toma (CEO CryptoDATA Tech), Andrei Stănescu (dreapta)
Flavian Popescu (stanga), Mircea Matei, Ovidiu Toma (CEO CryptoDATA Tech), Andrei Stănescu (dreapta)

Compania CryptoDATA Tech, specializată în securitate cibernetică, telecomunicații criptate și inteligență artificială a anunțat achiziția unei participații de 50% din compania UniVRse Education pentru a revoluționa sistemul educațional din România.

Companiile CryptoDATA Tech și UniVRse Education și-au unit forțele pentru dezvoltarea și inovarea sistemului educațional românesc. Tinker este o platformă educațională dezvoltată de UniVRse Education și securizată prin implementarea protocolului de criptare – Voice Over Blockchain Protocol, dezvoltat de CryptoDATA. Această platformă de e-learning facilitează accesul securizat atât profesorilor, elevilor, cât și părinților la module educaționale inovatoare, iar modulele integrate în Tinker Education sunt dotate cu o serie de instrumente educaționale de tip Virtual Classroom, realitate virtuală (VR) și realitate augmentată (AR).

“Această achiziție este un pas important pentru accelerarea strategiei noastre de a împărtăși beneficiile tehnologiei în toate sectoarele societății moderne. Ne propunem să contribuim la dezvoltarea și digitalizarea sectorului educațional românesc prin investiții constante în tehnologii și servicii inovatoare”, a declarat Ovidiu Toma, CEO CryptoDATA.

Parteneriatul dintre cele două companii deschide porțile pentru revoluționarea sistemului educațional atât în România, cât și pe plan extern. Prin dezvoltarea unui ecosistem de e-learning format din Tinker Web, laboratoare virtuale, clase virtuale criptate și Tinker Communication, proiectul conceput de UniVRse Education și compania CryptoDATA se adresează atât instituțiilor educaționale și companiilor mari care necesită o platformă pentru susținerea de conferințe audio-video sau pregătirea și evaluarea angajaților, cât și freelancerilor și organizațiilor care necesită o platformă pentru susținere de workshop-uri și webinare.

“Echipa UniVRse formată din Flavian Popescu, Mircea Matei și Andrei Stănescu, a început acest proiect din dorința de a aduce o schimbare reală în procesul de digitalizare al educației din România. Colaborarea cu echipa CryptoDATA reprezintă pentru noi o oportunitate specială de a dezvolta în continuare gama de produse digitale pentru școli, companii și alte organizații care necesită un ecosistem complet de pregătire, centralizare și evaluare a parcursului educațional.

Soluția noastră reprezintă un mediu școlar complet, un LMS pentru digitalizarea activităților administrative și organizaționale a instituțiilor, soluții de conferințe audio-video, dar și medii special dezvoltate pentru zona de training și student learning dotate cu o serie de instrumente educaționale. Acest parteneriat ne oferă o rampă de lansare pentru fi pionieri în România prin furnizarea unei soluții educaționale completă, securizată și construită în baza unor tehnologii de ultimă oră”, au declarat reprezentanții UniVRse Education.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*