BizPLUS TV: Cristian Bărhălescu, Icar Tours, despre taxa pentru românii care vor să plece din țară

Cristian Bărhălescu, manager Icar Tour Constanța. FOTO Mitică Raftu
Cristian Bărhălescu, manager Icar Tour Constanța. FOTO Mitică Raftu

Una dintre cele mai controversate idei din turismul românesc apărute în spațiul public în ultima săptămână este aceea a unei taxe pe care să o plătească toți cei care vor să iasă din țară. Ideea aparține Federației Patronatelor din Turismul Românesc și a fost respinsă vehement atât de profesioniștii din turism, cât și de oamenii… de rând.

Cristian Bărhălescu, managerul Agenției de Turism Icar Tours din Constanța, dar și vicepreședintele ANAT Sud-Est, a venit la BizPLUS TV să dezbată acest subiect cu jurnalistul Adrian Boioglu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*