Consiliul Concurenței analizează preluarea Vending Zone de către New Europe Vending

Bogdan Chirițoiu. FOTO Consiliul Concurenței

Consiliul Concurenței analizează tranzacția prin care New Europe Vending Sarl intenționează să preia Vending Zone SRL.

New Europe Vending S.à r.l. este o companie de tip holding, înființată în vederea realizării acestei tranzacției. Compania face parte din grupul Integral, prezent pe piața românească prin Medima Health S.A., care operează o rețea națională de clinici de imagistică medicală și radiologie, și prin Codecool, firmă specializată în educație și recalificare digitală.

Vending Zone S.R.L. furnizează și operează aparate tip vending, servicii de cafea de birou și răcitoare de apă.

Conform prevederilor Legii concurenţei (nr. 21/1996), această operaţiune trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei, care va evalua tranzacția în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*