Consiliul Concurenței analizează preluarea Thermotop Technology de către revaty limited și Tradeflax Limited

Bogdan Chirițoiu, președintele Consiliului Concurenței. FOTO Consiliul Concurenței

Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care Revaty Limited, Cipru și Tradeflax Limited, Cipru, intenționează să preia Thermotop Technology S.R.L.

Thermotop Technology S.R.L. nu a avut până la momentul notificării tranzacției nicio activitate economică și nu a înregistrat cifră de afaceri. Compania va deschide o unitate de producție de spumă poliizocianurică, astfel încât domeniul viitor de activitate al acestei societăți va fi producerea și comercializarea spumei poliizocianurice.

Revaty Limited este o companie care desfășoară activități de tip holding de investiții. Grupul Revaty controlează două companii care au sediul în România și au realizat venituri pe teritoriul național, dar niciuna dintre acestea nu a realizat activități de producere și comercializare a spumei poliizocianurice (PIR).

Tradeflax Limited este o companie care desfășoară activități de tip holding de investiții și alte activități de intermedieri monetare. Grupul Tradeflax este prezent pe piața din România prin mai multe companii care realizează cifre de afaceri în mai multe domenii de activitate: dezvoltare imobiliară, industrie electronică, instalații și construcții, montaj, producere de energie electrică, termoficare și domeniul medical.

În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această tranzacție trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei, care o va evalua în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*