Consiliul Concurenței analizează preluarea Romprix Exim de către All4Labels Group GMBH

Bogdan Chirițoiu, președintele Consiliului Concurenței. FOTO Consiliul Concurenței.

Consiliul Concurenței analizează tranzacția prin care All4Labels Group GmbH din Germania intenționează să preia compania Romprix Exim SRL din județul Ilfov.

All4Labels Group GmbH face parte din Grupul All4Labels, un producător internațional de etichete, care deține în România compania All4Labels Romania SRL, în  județul Prahova, activă în producția și distribuția de etichete autoadezive și tuburi.

Romprix Exim SRL produce și distribuie soluții de etichetare și, într-o mică măsură, alte produse și servicii auxiliare, cum ar fi panglici și imprimante, cartoane de hârtie, markere și produse de ambalare și alte servicii și produse conexe.

În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această operaţiune trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei. Autoritatea de Concurență va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*