Consiliul Concurenţei analizează preluarea Romanian Software S.R.L. de către SD Worx People Solutions NV

Bogdan Chirițoiu. FOTO Consiliul Concurenței

Consiliul Concurenței analizează operațiunea prin care SD Worx People Solutions NV intenționează să preia Romanian Software S.R.L.

SD Worx People Solutions NV este un furnizor de soluții software inteligente destinate componentei de resurse umane, în special pentru gestionarea și salarizarea personalului companiilor la nivel global.

Romanian Software S.R.L. este o companie de tehnologie care furnizează servicii software de organizare și gestionare a forței de muncă, activă pe piața din România.

În conformitate cu prevederile Legii concurenței (nr. 21/1996), operațiunea trebuie aprobată de Consiliul Concurenței, care o va evalua în scopul stabilirii compatibilității cu un mediu concurențial normal și va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

Eventualele observaţii şi puncte de vedere pot fi transmise autorităţii de concurenţă prin e-mail la adresa servicii@consiliulconcurentei.ro în termen de 20 zile de la data prezentului anunţ.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*