Consiliul Concurenței analizează preluarea CICOR Technologies LTD de către OEP Capital Advisors

Consiliul Concurenței. FOTO CC
Consiliul Concurenței. FOTO CC

Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care OEP Capital Advisors L. P. Din Statele Unite ale Americii intenționează să preia compania Cicor Technologies Ltd., Elveția. OEP Capital Advisors L. P. este o firmă de investiții de capital privat, cu activități în sectorul industrial, al sănătății și tehnologiei din America de Nord și Europa. Grupul Cicor oferă plăci cu circuite imprimate și circuite hibride, precum și servicii complete de producție electronică pentru aparate industriale și medicale pentru industria auto, aerospațială și de apărare, inclusiv servicii precum asamblarea microelectronică.

Cicor furnizează produse și servicii personalizate, de la proiectare la produs finit dintr-o singură sursă. În Romania, Cicor deține o unitate de producție la Arad, Systronics S. R. L. , care oferă soluții pentru fabricarea ansamblurilor de componente electronice, precum și a dispozitivelor și sistemelor complete. Unitatea acordă asistență clienților de la stadiul de planificare, oferind soluțiii de externalizare.

În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această operaţiune este o concentrare economică ce trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei. Autoritatea de concurenţă va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege. Eventualele observaţii şi puncte de vedere pot fi transmise autorităţii de concurenţă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*