Consiliul Concurenței a autorizat preluarea unor active ale XCARS Store și Amg Estates de către Automobile Bavaria și AB Immo Timișoara

Bogdan Chirițoiu, președintele Consiliului Concurenței. FOTO Consiliul Concurenței.

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Automobile Bavaria SRL și AB Immo Timișoara SRL au preluat unele active aparținând XCars Store SRL și AMG Estates SRL.

Printre activele preluate se numără echipamente, piese de schimb, autorizații, terenul și clădirea aparținând AMG.

XCars Store SRL activează în domeniul comerțului cu autoturisme și autovehicule ușoare sub 3,5 tone. În plus, compania prestează servicii tehnice de reparații a autoturismelor și vehiculelor comercializate.

AMG închiriază și subînchiriază bunuri imobiliare proprii sau închiriate. Compania deținea, anterior tranzacției, proprietatea imobiliară unde își desfășura activitatea XCars.

Activitatea principală a Automobile Bavaria SRL, parte a grupului MHS, o reprezintă comerțul cu autoturisme și autovehicule ușoare sub 3,5 tone. Mai mult, compania prestează servicii tehnice de reparații a autoturismelor și vehiculelor comercializate.

AB Immo Timișoara SRL închiriază și subînchiriază bunuri imobiliare proprii sau închiriate.

În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naționale de concurenţă, după eliminarea informațiilor cu caracter confidențial.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*