Consiliul Concurenței a autorizat preluarea Irrimec, Otech Sas  și Otech 40 de către Lorelai

Bogdan Chirițoiu. FOTO Consiliul Concurenței

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Lorelai S.p.A. intenționează să preia companiile Irrimec S.r.l., Otech SAS și Otech 40.

Lorelai este un vehicul investițional controlat de fonduri administrate de The Carlyle Group, Inc., din Statele Unite ale Americii. În România, companiile din portofoliul fondurilor administrate de Carlyle activează în domenii variante, de la energie electrică și gaze, până la produse financiare sau farmaceutice.

Irrimec S.r.l. din Italia, este un furnizor de echipamente de irigare, iar Otech SAS  și Otech 40 S.à.r.l., din Franța, desfășoară activități de proiectare și construcția sistemelor de irigare.

În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naționale de concurenţă, după eliminarea informațiilor cu caracter confidențial.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*