Consiliul Concurenței a autorizat preluarea Infopress de către Grupul Keesing

Bogdan Chirițoiu, președintele Consiliului Concurenței. FOTO Consiliul Concurenței.

Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care Keesing Media Group B.V. intenționează să  preia Infopress Group S.A. și, indirect, IPG Technic S.R.L..

Keesing creează și publică puzzle-uri în format tipărit, online și în aplicații mobile și produce reviste de puzzle sub mai multe branduri. Grupul Keesing nu are subsidiare în România și nu vinde reviste de puzzle pe piața din România.

Infopress este o tipografie specializată pe tipărirea de publicații comerciale și reviste de mare tiraj. IPG Technic, deținută în prezent de către Infopress, este furnizorul de servicii de mentenanță al Infopress.

În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că tranzacția notificată nu ridică obstacole semnificative în calea concurenței efective pe piața românească sau pe o parte a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurențial normal.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorității naționale de concurență, după eliminarea informațiilor cu caracter confidențial.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*