Consiliul Concurenței a autorizat preluarea Hoffmann SE, Germania, de către grupul SFS International AG, Elveția

Bogdan Chirițoiu, președintele Consiliului Concurenței. FOTO Consiliul Concurenței

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Grupul SFS International AG, Elveția, a preluat Hoffmann SE, Germania, și subsidiarele acesteia.

Grupul SFS este un jucător global activ în dezvoltarea și producția de componente personalizate turnate cu precizie, soluții și ansambluri de prindere și sisteme de prindere mecanice optimizate pentru aplicații. În România, Grupul SFS este prezent prin Heco Schrauben S.R.L., care activează în producția de șuruburi.

Grupul Hoffmann comercializează și, într-o mică măsură, produce scule standard și produse complementare, cum ar fi stații de lucru și echipamente de depozitare, precum și echipamente de protecție personală, în principal către clienți profesioniști, și oferă servicii de consiliere și asistență tehnică corespunzătoare.

În România, Grupul Hoffmann este activ prin intermediul subsidiarei sale, Hoffmann Industrial Tools S.R.L., care este activă doar în distribuția de unelte și nu are producție locală.

În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naționale de concurenţă, după eliminarea informațiilor cu caracter confidențial.

 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*