Consiliul Concurenței a autorizat preluarea Drim Daniel Distribuție FMCG de către Radu Trandafir, Marcela Trandafir, Ioana Ionițescu și Zebka Polska

Bogdan Chirițoiu, președintele Consiliului Concurenței. FOTO Consiliul Concurenței.

Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care Radu Trandafir, Marcela Trandafir, Ioana Ionițescu și Żabka Polska sp. z o.o. intenționează să preia DRIM Daniel Distribuție FMCG S.R.L. și RetailCo.

În urma operațiunii, Żabka Polska sp. z o.o. va prelua un pachet de părți sociale al DRIM Daniel Distribuție FMCG S.R.L., prin intermediul Castle Romanian Holdco S.R.L., companie constituită pentru această operațiune.

Anterior operațiunii, DRIM FMCG era deținută de Radu Trandafir, Marcela Trandafir și Ioana Ionițescu.

În același timp, Radu Trandafir, Marcela Trandafir și Ioana Ionițescu și Żabka Polska sp. z o.o. vor înființa o nouă companie, RetailCo, prin intermediul căreia vor desfășura activități pe piața bunurilor de larg consum.

Żabka Polska sp. z o.o. este activă în sectorul de comerț cu amănuntul al bunurilor de larg consum prin gestionarea unei rețele de franciză de magazine de proximitate în Polonia.

DRIM FMCG este o companie de distribuție angro a bunurilor de larg consum din România, care distribuie produsele furnizorilor săi, precum și produsele marcă proprie în 20 de județe din România, inclusiv în București. DRIM FMCG distribuie către comercianții cu amănuntul, către alți angrosiști și acoperă necesarul pentru benzinării, la nivel național.

În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această tranzacție nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naționale de concurenţă, după eliminarea informațiilor cu caracter confidențial.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*