Consiliul Concurenţei a autorizat preluarea Dataware Consulting de către Bittnet Systems, Cătălin-Cristian Georgescu și Constantin-Adrian Savu

Bogdan Chirițoiu, președintele Consiliului Concurenței. FOTO Consiliul Concurenței.

Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care Bittnet Systems S.A., Dendrio Solutions S.R.L., Cătălin-Cristian Georgescu și Constantin-Adrian Savu preiau Dataware Consulting S.R.L.

Bittnet Systems S.A. este o companie care activează în domeniul IT. Acțiunile sale sunt listate la Bursa de Valori București, pe piața AeRO, din 2015 și pe piața reglementată din 2020. Compania este activă pe piața IT, fiind cunoscută în principal în domeniul trainingurilor și educației IT, iar împreună cu firmele din grupul său este prezentă și pe piețele de servicii IT, hardware și software.

Dendrio Solutions S.R.L., parte a grupului Bittnet, activează pe piața IT&C din România.

Dataware Consulting S.R.L. este implicată în vânzarea de hardware IT și software și în furnizarea de servicii IT clienților de pe teritoriul României.

În urma analizei, Consiliul Concurenței a constatat că această operațiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenței efective pe piața din România sau pe o parte substanțială a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurențial normal.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorității naționale de concurență, după eliminarea informațiilor cu caracter confidențial.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*