Consiliul Concurenței a autorizat preluarea Clinica Medical Service de către Morphosis Capital Fund

Laborator MedLife. FOTO Facebook Medlife
Laborator. FOTO Facebook

Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care Morphosis Capital Fund I Cooperatief U.A. preia Clinica Medical Service S.R.L. și, indirect, Chronos Medical Solutions S.R.L., Estetica Team S.R.L. și societatea, Beauty SPV.

Morphosis este un fond de investiții din Olanda, înființat în anul 2018, organizat sub forma unei societății cooperative cu răspundere limitată, având drept obiect de activitate achiziționarea de participații în alte companii.

În România, Morphosis Capital Fund I Cooperatief U.A. activează, prin intermediul societăților deținute în portofoliul său de investiții, în următoarele domenii: servicii IT, servicii de asistență medicală specializată de nișă (servicii imagistice medicale, cu accent pe investigații RMN și CT) și servicii de asistență medicală stomatologică.

Clinica Medical Service S.R.L., Chronos Medical Solutions S.R.L, Estetica Team S.R.L. și Beauty SPV au ca activități principale servicii de chirurgie și medicină estetică, tratamente cosmetice și corporale și vânzarea de produse cosmetice.

În urma analizei, Consiliul Concurenței a constatat că această operațiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenței efective pe piața românească sau pe o parte substanțială a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurențial normal.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*