Consiliul Concurenţei a autorizat preluarea Be Shaping The Future S.P.A. de către Engineering Ingegneria Informatica S.P.A.

Bogdan Chirițoiu, președintele Consiliului Concurenței. FOTO Consiliul Concurenței.

Consiliul Concurenței a aprobat tranzacția prin care Engineering Ingegneria Informatica S.p.A. preia compania Be Shaping the Future S.p.A..

Engineering Ingegneria Informatica S.p.A, Italia, este deținută de Bain Capital Investors, LLC și Neuberger Berman Group, LLC din S.U.A și furnizează servicii IT (consultanță, implementare, Business Process Outsourcing etc.) pentru diverse industrii și care își desfășoară activitatea aproape exclusiv în Italia.

Be Shaping the Future S.p.A., Italia, face parte din grupul de companii Be. Grupul Be este prezent în România prin Be Think Solve Execute RO S.R.L, care oferă servicii de consultanță IT.

În urma analizei, Consiliul Concurenței a constatat că această operațiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenței efective pe piața românească sau pe o parte substanțială a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurențial normal.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*