#CONCURS Câștigă 5 invitații la DevCon 2023, eveniment care are loc la București în zilele de 1 și 2 noiembrie

DevCon 2023

Dacă dorești să participi la DevCon 2023, conferința premium dedicată profesioniștilor IT și pasionaților de tehnologie din România, BizPLUS îți oferă această oportunitate. Evenimentul are loc în zilele de 1 și 2 noiembrie, în București, la NORD Events Center by Globalworth

Redacția BizPLUS oferă 5 invitații la DevCon 2023.

Tot ce ai de făcut este să:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “BizPLUS” – facebook.com/BizPLUSro
  2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești un prieten interesat de eveniment.
  3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.
  4. Dai Subscribe / Abonare la canalul de YouTube al publicației BizPLUS – https://bit.ly/BizPLUSTV

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți, pe data de 19 octombrie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 4 cerințe de mai sus intră în concurs!

ATENȚIE: 

– Va fi luată în considerare o singură intrare în concurs de persoană. Mai multe comentarii NU vă asigură mai multe șanse în tragerea la sorți. 

– Invitațiile sunt nominale și netransmisibile. Participați la concurs doar dacă știți că puteți să mergeți.

Peste 50 de voci cheie din Industria Tech se întâlnesc pe 1-2 noiembrie în București

DevCon, conferința premium dedicată profesioniștilor IT și pasionaților de tehnologie din România, revine în această toamnă pe 1-2 noiembrie cu a 5-a ediție ce va avea loc exclusiv fizic în București, la NORD Events Center by Globalworth. Peste 2000 de participanți sunt așteptați să ia parte la această experiență de învățare și networking, experiență cu prilejul căreia se pot conecta direct cu peste 50 de campioni și personalități de renume din domeniul tehnologic. Speakerii care își vor împărtăși ideile valoroase în cadrul evenimentului sunt reprezentanții unor companii de top precum Microsoft, Uber, RedHat, Moderne, Wix.com și nu numai. Subiectele principale care vor fi abordate în cele două zile de eveniment sunt Java, DevOps, IoT & Cybersecurity, Data, Artificial Intelligence & Machine Learning, Web & Mobile și QA Automation.

Pentru a 5-a ediție, DevCon revine la o experiență complet în persoană, cu peste 2000 de participanți și peste 30 de parteneri care vor avea șansa să interacționeze în cele două zile de eveniment. Principalul obiectiv pe care conferința și-l propune în acest an este acela de a oferi participanților un conținut de calitate, dar și de a crea un hub de tehnologie propice creării de conexiuni valoroase și schimbului de idei inovatoare. Astfel, DevCon nu este doar o experiență de învățare și networking, ci devine o sursă de inspirație și motivare pentru cei pasionați de tehnologie.

În cadrul acestei ediții DevCon vor avea loc 6 conferințe dedicate în care vor fi abordate subiecte precum Java, DevOps, Internet of Things & Cybersecurity, Data, Artificial Intelligence & Machine Learning, Web & Mobile și QA Automation. Totodată, de la eveniment nu vor lipsi nici sesiunile de tip masterclass, sesiunile tehnice, discuțiile deschise și, cel mai important, Zona Expozițională. Agenda completă pentru cele două zile de eveniment poate fi accesată pe dev-con.ro/agenda.

“DevCon este cea mai așteptată conferință dedicată pasionaților de tehnologie și profesioniștilor din domeniul IT din această toamnă. Ne bucurăm să anunțăm că pregătim cea de-a 5-a ediție a conferinței, un eveniment cu un conținut tehnic avansat și masterclasses, unde nimic nu se compară cu posibilitatea de networking atât cu speakerii internaționali, cât și cu cele mai renumite companii IT. Ne dorim ca pentru cei 2 000 de participanți pe care îi așteptăm să se alăture în cele două zile de eveniment să creăm un spațiu de discuții, de învățare și dezvoltare, prilej uriaș să poată construi relații cu profesioniști din piața locală și internațională.” – Carla Tîrnăcop, Project Manager @DevCon

În cadrul conferinței vor fi prezenți peste 50 de experți din domeniul tehnologic, atât internaționali, cât și locali. Aceștia vor vorbi despre tendințele anului 2023 în materie de tehnologie, le vor împărtăși participanților părerile lor valoroase și, cel mai important, le vor oferi pasionaților de tehnologie o doză de inspirație. Aceștia sunt câțiva dintre speakerii internaționali care vor urca timp de 2 zile pe scenă la DevCon:

Otavio Rodolfo Piske, Principal Software Engineer at RedHat

Tim te Beek, Staff Software Engineer at Moderne

Hila Fish, Senior DevOps Engineer at Wix.com

Egor Grishechko, Senior Software Engineer at Uber

Marco dal Pino, Technical Consultant at Microsoft.

Liderii din domeniul tehnologic oferă accesul participanților la conținut tehnic avansat, susținut prin sesiuni dedicate, studii de caz, sesiunii de codare live, dar și prin prezentarea celor mai noi trenduri din domeniu. Printre principalele subiecte care vor fi discutate regăsim: ,,Powering ChatGPT with your own data” pe scena de Data, AI & ML, ,,Guardians of the IoT Realm: Defending Against Evolving Cyber Threats” pe scena de IoT & Cybersecurity și ,,Unleash the power of your applications with Micronaut and GraalVM” pe scena Java.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*