Companiile din domeniul industriei alimentare, invitate să participe gratuit la un eveniment online desfășurat în Spania

Borcane cu dulceață. FOTO jarmoluk
Borcane cu dulceață. FOTO jarmoluk

Evenimentul Murcia Brokerage Food 2021, organizat de Agenția de Dezvoltare Regională din Regiunea Murcia si Reteaua Enterprise Europe (EEN), se va desfășura virtual și va prezenta cele mai noi creații în domeniul tehnologiei alimentare, oferind companiilor din diferite țări europene o oportunitate excelentă de a organiza întâlniri bilaterale care vizează stabilirea de acorduri de cooperare tehnologică.

Participarea este deschisă companiilor, universităților, centrelor tehnologice și institutelor de cercetare din întreaga Europă cu cereri și oferte de tehnologie alimentară.

Domenii tematice:

  • proiectarea instalațiilor igienice și pentru siguranța alimentelor;
  • biotehnologii (biosenzori, produse alimentare noi – prebiotice, funcționale etc.);
  • economie circulară (cicluri de viață, eco design, reutilizarea subproduselor alimentare, minimizarea pierderilor după recoltare);
  • tehnologii de conservare, ambalaje active și inteligente;
  • procese de automatizare și control (monitorizarea proceselor, senzori, comunicații, robotică etc.);
  • tehnologii hidraulice în sectorul alimentar.

Se vor organiza mai multe conferințe și prezentări în cadrul celei de-a zecea ediții a Simpozionului Internațional de Tehnologie Alimentară, unde se vor prezenta cele mai recente creații din acest sector.

Participarea este gratuită. Pentru a participa la eveniment este necesar să vă înregistrați online: https://murciafood2021.b2match.io/.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*