Compania TAROM a lansat ofertele speciale de toamnă

Aeronavă TAROM. FOTO TAROM
Aeronavă TAROM. FOTO TAROM

Toamna aceasta aduce noi oferte speciale de călătorie pentru diverse destinații internaționale, ideale pentru cei care doresc să exploreze noi orașe și culturi la prețuri accesibile, cât și pentru pasagerii care au nevoie să zboare către destinații de business.

Prin oferta valabilă în perioada 21-23 iunie 2024, pasagerii TAROM pot achiziționa bilete la prețuri promoționale, cu bagaj de cală inclus, pentru călătorii ce vor avea loc între 1 septembrie și 30 noiembrie 2024 (data ultimului retur).

Tarifele pornesc de la:

  • 179 EUR pentru biletele achiziționate pe ruta București către Atena, Chișinău, Istanbul sau Salonic;
  • 229 EUR pentru biletele achiziționate pe ruta București către Bruxelles, Frankfurt, Londra, Roma sau Tel Aviv;
  • 279 EUR pentru biletele achiziționate pe ruta București către Aman, Beirut sau Cairo,

și includ o călătorie dus – întors, cu toate taxele incluse, bagaj de cală de 23 kg, bagaj de mână de 8 kg și check-in gratuit.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*