CNAIR reia licitația pentru finalizarea lucrărilor de construcție ale tronsonului 1 din drumul expres Craiova – Pitești

Lucrări de infrastructură. FOTO Pixabay.com

Agenția Națională pentru Achiziții Publice a validat documentația de atribuire și CNAIR a transmis spre publicare la Jurnalul Oficial al Uniunii Europene anunțul de participare aferent contractului de achiziție publică pentru “Execuție lucrări Drum Expres Craiova – Pitești, Tronsonul 1, km 0+000 – km 17+700 – Relicitare”în vederea contractării lucrărilor rămase de executat.

Termenul limită pentru primirea ofertelor a fost stabilit pentru data de 04.05.2023.

Valoarea estimată a procedurii este de 544.132.122,79 lei fără TVA și sursa de finanțare este asigurată prin Fonduri Europene Nerambursabile.

Lungimea acestui tronson de drum expres este de 17,7 km.

Durata pentru finalizarea lucrărilor rămase de executat este de 18 luni.

Perioada de garanție a lucrărilor va fi de minim 60 de luni, această durată putând fi extinsă până la 120 de luni, în funcție de aspectele ofertate de către operatorii economici participanți la procedură.

Licitația pentru atribuirea contractului de execuție lucrări va fi vizibilă în SICAP ulterior publicării Anunțului de Participare în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene.

 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*