CNAIR prelungește restricțiile de circulație pe DN1 în zona localității Sinaia

Lucrări infrastructură. FOTO sumanamul15

CNAIR anunță prelungirea restricțiilor de circulație pe DN1 în zona localității Sinaia. Motivul este că durata lucrărilor de reparații și înlocuire a dispozitivelor de acoperire a rosturilor de dilatație de la podul de pe DN 1 (km 117+388) se prelungește până în data de 20.10.2022, ora 12.00.

Constructorul, FREYROM SA, a solicitat IGPR și CNAIR SA, prelungirea duratei de execuție a lucrărilor și implicit a instituirii restricțiilor de circulație din cauza faptului că au fost identificate lucrări suplimentare care constau în refacerea degradărilor foarte mari de la dala de suprabetonare, fapt ce a condus la demolarea și, totodată, refacerea acesteia în zona rosturilor, toate acestea implicând timp suplimentar de execuție.

Din cauza acestor lucrări suplimentare, fără de care execuția dispozitivelor de acoperire a rosturilor de dilatație nu era posibilă, CNAIR a acceptat cererea antreprenorului de prelungire a  a perioadei de execuție a lucrărilor cu 10 zile față de termenul inițial și implicit a restricționării traficului rutier până la data de 20.10.2022, începând cu ora 12:00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*