CNAIR anunță că au fost depuse șase oferte pentru contractul de Proiectare și Execuție Lărgire la 4 benzi DN1A pentru sectorul cuprins între Centura București și intersecția cu soseaua Chitila-Mogoșoaia

FOTO CNAIR

CNAIR a anunțat că luni, 22.05.2023, a avut loc depunerea ofertelor pentru procedura de atribuire a contractului de “Proiectare și Execuție Lărgire la 4 benzi DN1A și măsuri de siguranță rutieră pentru sectorul cuprins între Centura București și intersecția cu soseaua Chitila-Mogosoaia”.

Până la termenul limită au depus oferte următorii operatori economici:

Nr. Crt. Ofertant
1. Asocierea BOG’ART SRL (lider) – ALPENSIDE SRL (Romania)
2. Asocierea IBB-HIB ROMANIA SRL (lider) – IBB HAUS-UND INDUSTRIEBAU GMBH (Romania – Germania)
3. Asocierea MARISTAR COM SRL (lider) – HYDROSTROY AD (Romania – Bulgaria)
4. TRACON SRL (Romania)
5. VIAROM CONSTRCT SRL (Romania)
6. Asocierea X-WAY INFRASTRUCTURE SRL (lider) – EN ELECTRIC PROIECT OFFICE SRL (Romania)

Valoarea estimată a contractului este de 85.508.831,00 lei fără TVA.

Durata pentru proiectarea și execuția lucrărilor este de 12 luni din care, 2 luni perioada de proiectare și 10 luni perioada de execuție a lucrărilor.

În perioada următoare, Comisia de Evaluare va analiza ofertele în conformitate cu prevederile documentației de atribuire și cu legislația în vigoare în domeniul achizițiilor publice.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*