CNAIR a semnat 4 noi protocoale de colaborare cu autoritățile locale

Lucrări infrastructură. FOTO sumanamul15

CNAIR a încheiat cu autoritățile locale din județele Cluj, Bihor, Constanța și Vaslui încă 4 parteneriate de colaborare în vederea dezvoltării de noi proiecte de infrastructură rutieră.

Parteneriatele semnate astăzi vizează realizarea următoarelor obiective:

Protocol de colaborare între CNAIR și U.A.T. Municipiul Huși, Județul Vaslui pentru “Elaborarea Studiului de Fezabilitate pentru obiectivul de investiții “Șoseaua de centură (VO) a Municipiului Huşi”;

Acord de parteneriat între CNAIR și U.A.T. Comuna Floreşti, județul Cluj pentru implementarea proiectului “Drum de legătură Floreşti”;

Acord de parteneriat între CNAIR și U.A.T. Municipiul Oradea, județul Bihor pentru realizarea obiectivului de investitți “Pasaj pentru Centrul de Transport Intermodal – Municipiul Oradea, judetul Bihor”;

Acord de parteneriat între CNAIR, Consiliul Judeţean Călăraşi si U.A.T. Orașul Lehliu-Gară pentru realizarea obiectivului de investiții “Pasaj de trecere la nivel de cale ferată, Bucureşti-Constanţa (Lehliu-Gară)”.

În cadrul acestor parteneriate, CNAIR va sprijini autoritățile locale prin promovarea de hotărâri de guvern de expropriere în baza documentelor de identificare a proprietarilor realizate în cadrul Studiului de Fezabilitate și prin elaborarea și depunerea aplicației de finanțare necesară realizării proiectelor.

Numărul parteneriatelor semnate de către CNAIR cu autoritățile locale pentru descentralizarea proiectelor de infrastructură rutieră a ajuns la 65 în acest moment.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*