CNAIR a desemnat câstigătorul pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate al primului lot din viitorul drum de mare viteză Filiași-Lugoj

Lucrări de infrastructură. FOTO Pixabay.com

Luni, 13.02.2023, după finalizarea procesului de evaluare a ofertelor, CNAIR a desemnat câstigătorul pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate, pentru lotul 1, Filiași-Drobeta Turnu Severin, al drumului de mare viteză Filiași – Lugoj.

Ofertantul desemnat câștigător este Asocierea DP CONSULT S.A. (lider de asociere) – EXPLAN S.R.L. – GEOLOGIC-SITE SRL -SCA TEAHA&FÜZESI, cu preţul de 21.053.116,64 lei fără TVA.

Lungimea acestui lot este de aproximativ 70 de km lungime.

Durata contractului este de 20 de luni, din care 18 luni sunt destinate pentru realizarea Studiului de Fezabilitate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*