CNAIR a desemnat câștigătorul pentru construcția lotului 3 al autostrăzii Bacău – Pașcani

Cum va arăta autostrada. FOTO CNAIR

După finalizarea procesului de evaluare a ofertelor pentru Lotul 3, Mircești – Pașcani (județul Iași) din autostrada Bacău – Pașcani, parte a A7 (Autostrada Moldovei), CNAIR a comunicat rezultatul procedurii de atribuire.

Ofertantul desemnat câștigător este Asocierea SA&PE CONSTRUCT SRL – SPEDITION UMB SRL – TEHNOSTRADE SRL, cu prețul de 1.765.928.288,22 lei fără TVA.

Durata de execuție a contractului este de 30 de luni, iar perioada de garanție a lucrărilor este de 10 ani.

Finanțarea acestui obiectiv este asigurată prin PNRR.

Lungimea acestui lot este de 28,09 km.

Pe traseul acestui sector de autostradă vor fi construite 38 poduri și pasaje, în lungime totală de 3.407 m.

Semnarea contractului de achiziție publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații și respectiv după soluționarea contestaților/ plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*