CNAIR a comunicat rezultatul licitației pentru proiectarea lotului 3 al drumului de mare viteză Filiași – Lugoj

Lucrări de infrastructură. FOTO Pixabay.com

Vineri, 31.03.2023, ca urmare a finalizării procesului de reevaluare a ofertelor în conformitate cu dispozițiile Deciziei Civile nr. 7/2023, pronunțată de Curtea de Apel București în data de 02.02.2023 și ale Deciziilor CNSC nr. 2778/C1/2849, 2851/29.12.2022, au fost transmise comunicările de rezultat pentru procedura de atribuire a contractului având ca obiect “Elaborare Studiu de Fezabilitate “Drum de mare VITEZĂ Domașnea – Caransebeș””, fiind astfel finalizat procesul de evaluare și pentru ultima procedură de achiziție publică din cadrul obiectivului de investiții Drum de mare viteză Filiași – Lugoj.

Oferta declarată câștigătoare este cea depusă de către Asocierea EGIS ROMANIA SA – EGIS International SAS – Primacons Group SRL – Italrom Inginerie Internationala SRL – ECO Geodrum SRL având un preț de 21.778.158,96 Lei fara TVA.

Durata contractului este de 24 de luni de la data de începere a contractului, din care 22 de luni – Studiul de Fezabilitate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*