CNAIR a anunțat că începând ora16:00 se deschide circulația, fără restricții de tonaj, pe DN 24D

STOP. FOTO kpuljek

În urma acțiunilor susținute ale drumarilor de la CNAIR, este posibilă, începând cu ora 16:00, deschiderea circulație pentru toate categoriile de autovehicule pe sectoarele 24D, Băleni – Tulucești și Grivița – Băleni de pe raza județului Galați.

La această oră nu mai sunt sectoare de autostradă sau drum national cu circulația închisă sau restricționată din cauza condițiilor meteorologice din ultimele zile.

“Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate”, a transmis CNAIR.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*