CNAIR a anunțat că 6 aprile este data limită de depunere a ofertelor pentru contractul de proiectare și execuție a încă 41 de kilometri din autostrada Transilvania

Lucrări de infrastructură. FOTO Pixabay.com

CNAIR a transmis spre publicare anunțul de participare aferent contractului de achiziție publică pentru proiectarea și execuția autostrăzii Brașov – Târgu Mureș – Cluj – Oradea, secțiunea 3B: Mihăiești – Suplacu de Barcău, subsecțiunea 3B3: Poarta Sălajului – Zalău, inclusiv Tunel rutier la profil de autostradă în zona Meseș și subsecțiunea 3B4: Zalău – Nușfalău.

Anunțul de participare va fi vizibil ulterior publicării acestuia în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene.

Data limită pentru primirea ofertelor a fost stabilită în 06.04.2023.

Durata contractului este de t8 de luni și cuprinde 18 luni perioada de proiectare și 60 de luni perioada de execuție a lucrărilor.

Perioada de garanție a lucrărilor este de 60 de luni.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*