City Park Mall este partener oficial The Color Run Kaleidoscope Mamaia, cea mai colorată cursă a verii

Cursa Color Run. FOTO Color Run

City Park Mall  se alătură celei mai vesele curse de alergare de pe planetă – The Color Run Kaleidoscope Mamaia, care va avea startul pe 30 iulie, în Parcarea Rex. Între 25 și 29 iulie, participanții se pot înscrie la eveniment și își pot ridica kitul de alergare chiar de la City Park Mall, la standul special amenajat, în zona liftului panoramic.

Pe 30 iulie, toți alergătorii sunt invitați la cornerul City Park Mall din cadrul evenimentului, de unde pot pleca cu o amintire foto colorată.

Utiizatorii SPOT pot câștiga invitații duble la The Color Run

Până pe 29 iulie, cumpărăturile de minimum 1000 de lei dintr-o selecție de magazine din City Park Mall, le pot aduce  utilizatorilor aplicației SPOT o invitație dublă la The Color Run Kaleidoscope Tour Mamaia. Tot ce trebuie să facă este să scaneze bonurile în secțiunea „Răzuiește și Câștigă” în maximum 48 de ore de la emiterea acestora.

Despre The Color Run Kaleidoscope Tour Mamaia

Cunoscută și drept “Happiest 5k on the Planet”, cursa The Color Run este despre mii de inimi care bat la unison și despre  mii de moduri de a vedea și de a simți în culori. Participanții cursei necronometrate, care celebrează sănătatea, bucuria și originalitatea, aleargă 5 kilometri și sunt vopsiți din cap până-n picioare în diverse culori, la finalul fiecarui kilometru parcurs.

Evenimentul a debutat în 2011 în Statele Unite ale Americii, și în 2014 în România, timp în care, numai la noi în țară, peste 150.000 de participanți au luat parte la cea mai colorată cursa de alergare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*