Circulația feroviară a fost reluată între Izvorul Mureșului și Izvorul Olt

Cale ferată. FOTO Pixabay.com

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că, de marți, începând cu ora 09.57, traficul feroviar a fost reluat în condiții de siguranță, pe raza Sucursalei Regionale CF Brașov, între Izvorul Mureșului și Izvorul Olt (linie simplă electrificată), unde, în cursul acestei dimineți, fenomenele meteorologice severe au provocat caderea copacilor pe linia de contact și întreruperea tensiunii.

Atât trenul R 4504 (circulă pe relația Toplița-Brașov), care a staționat între Izvorul Mureșului și Izvorul Olt, până la repunerea sub tensiune a liniei de contact, cât și celelalte 5 trenuri afectate de incident, care au staționat în gările adiacente, și-au reluat circulația, urmând să ajungă cu întârziere la destinație.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*