Christian Tour lansează charterele directe săptămânale către Cipru

Vedere din Cipru. FOTO Pixabay.com

Christian Tour, cea mai mare agenție de turism din România, a lansat zborurile directe tip charter către Larnaca, Cipru, în cadrul unui eveniment la care au participat reprezentanți ai Ministerului de Turism al Republicii Cipru, ai Ambasadei Republicii Cipru în România, cât și ai mai multor hoteluri partenere de 4* și 5* din Cipru. Zborurile vor avea o frecvență săptămânală, fiind operate în fiecare zi de vineri, începând cu data de 7 iunie.

”Anul trecut, anticipând interesul tot mai mare al românilor față de această destinație de vacanță atât de populară din zona Mediteranei, numită și Insula Afroditei, am făcut un mic test, cu câteva grupuri de clienți”, povestește Cristian Pandel, CEO & Președinte Christian Tour. ”A fost un succes, astfel că am decis ca, din vara aceasta, să avem curse charter săptămânale către Larnaca. Din toamnă, plănuim chiar curse regulate de linie către Cipru, pentru că și în zona de business există un mare interes, și vom opera, prin AnimaWings, trei curse pe săptămână către această destinație.”

Pentru zborurile către Larnaca, AnimaWings – companie devenită recent 100% românească după ce Christian Tour Holding SA a achiziționat pachetul majoritar de 51% de la Aegean Airlines – va utiliza noile sale aeronave Airbus A220.

”Sunt aeronave foarte moderne și fiabile, bazate pe un concept nou, care respectă toate cerințele de mediu și exigențele pasagerilor. Aeronavele au un consum redus de combustibil, emisii de CO2 reduse, o poluare fonică mai mică și un grad foarte mare de confort pentru pasageri, prin numărul redus de fotolii pe rând și prin spațiul considerabil mai mare, pentru fiecare călător”, mai spune Cristian Pandel. 

Pentru această vară, turiștii pot achiziționa fie pachetele de vacanță Christian Tour către destinația Cipru, cu cazări la cele mai bune hoteluri partenere, fie doar zborurile tip charter, în perioada 7 iunie – 27 septembrie.

”Am selectat cu mare atenție hotelurile pe care le propunem în oferta noastră, așa cum facem de fiecare dată într-o destinație nouă. Iar datorită parteneriatului nostru extins și sprijinului pe care îl avem din partea autorităților cipriote, am reușit să obținem pentru clienții care doresc să viziteze această destinație de vis niște tarife foarte competitive, alături de condiții de cazare și masă excelente. Sperăm ca toate acestea să atragă interesul turiștilor noștri și dragostea față de această insulă, iar în anii viitori să avem, de ce nu, și mai multe curse directe către Cipru”, mai spune oficialul Christian Tour.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*