CESAROM are două linii noi complet automatizate de sortare faianță după o investiție de 1,5 milioane euro

Linii sortare Cesarom. FOTO Total PR

Lasselsberger Ceramics România, deținătorul brandului CESAROM și unicul producător local de plăci ceramice, anunță punerea în funcțiune a două linii complet automatizate de sortare faianță, în urma unei investiții de peste 1,5 milioane de euro finalizate în 2021.

Potrivit reprezentanților companiei, noile linii de sortare, 100% funcționale în prezent, au oferit posibilitatea lărgirii gamei de produse prin creșterea portofoliului cu articole de dimensiuni mai mari. De asemenea, linia de sortare complet automatizată aduce productivitate ridicată prin optimizarea procesului de sortare și paletizare și implicit calitate garantată a produselor livrate clienților.

Punerea în funcțiune a celor două linii de sortare faianță are impact direct la nivel de business, prin creșterea gradului de satisfacției al clienților care achiziționează faianța CESAROM, acoperind în același timp obiectivul companiei de a se adapta  continuu la nevoile în schimbare ale pieței.

„Continuăm să investim în liniile de productie, cu noi soluții moderne și inovatoare. Odată cu punerea în funcțiune a celor două linii de sortare faianță, ambele automatizate integral, producem plăci de faianță mai mari, la o calitate superioară, acoperind preferințele în continuă creștere ale clienților noștri pentru aceste modele. Suntem o companie cu tradiție de peste 60 ani, care punem accentul pe dezvoltare, iar acest lucru nu este posibil fără o adaptare permanentă la cerințele și exigențele pieței”, a  declarat Petrișor Grindeanu, Director General al Lasselsberger Ceramics România.

Lasselsberger Ceramics România estimează, pentru anul în curs, afaceri în creștere cu 12% față de 2021 și are un buget de investiții  de peste 2 milioane euro, care se îndreaptă atât spre instalarea unei linii de rectificare a plăcilor ceramice, noi game de produse, respectiv deschiderea noului showroom CESAROM din București, poziționat pe Șoseaua Mihai Bravu nr. 12.

CESAROM, liderul pieţei româneşti de gresie şi faianţă este unul dintre brandurile cu tradiţie din România, având o istorie de 60 de ani. CESAROM se produce in fabrica Sanex SA din Cluj-Napoca, companie care a devenit, începând cu anul 2004, membră a grupului austriac Lasselsberger GmbH, lider in producţia europeană de plăci ceramice (gresie, faianţă şi decoruri ceramice).

În prezent, capacitatea totală de producţie din cadrul fabricii Sanex SA din Cluj-Napoca se ridică la peste 8 milioane de metri pătraţi anual, SANEX SA comercializând o gamă variată de modele de gresie, faianţă şi plăci decor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*