Cea mai importantă sărbătoare a reducerilor începe la City Park Mall: Black Friday de senzații

City Park Mall Constanța

În noiembrie, dragostea de shopping plutește în aer. Pe 11 noiembrie City Park Mall anunță startul campaniei Black Friday de senzații, cu reduceri de prețuri de până la 80% în magazinele preferate, dar și cu premii și extra beneficii garantate pentru clienții care își instalează aplicația SPOT.

Anul acesta, sub conceptul „Black Friday de senzații”, City Park Mall creează un univers senzorial în care clienții sunt invitați să vină în magazine și să-și antreneze toate simțurile: să vadă, să atingă, să miroasă, să guste, astfel încât să iubească necondiționat tot ceea ce își achiziționează.

Veștile bune continuă! Iubitorii de shopping vor avea ocazia să descopere în avans, în cadrul centrului comercial, o serie de oferte de Black Friday disponibile de pe 10 noiembrie, în intervalul orar 20:00-22:00. Toate aceste noutăți și beneficii oferite de City Park Mall se găsesc în aplicația mobilă SPOT, fiind disponibile tuturor celor care o descarcă pe telefoanele mobile.

Promoții Black Friday care pot depăși 50% la City Park Mall

Printre reducerile spectaculoase de Black Friday anunțate de City Park Mall se numără cele de la brandurile Nissa, Under Armour, Optiblu, Xpert Beauty, Gerovital, Căpșuni pe Umeraș și multe altele, care au pregătit discount-uri ce pot depăși chiar și 50% din prețul inițial.

Nissa are promoții de până la -80% până pe 30 noiembrie.

Până pe 14 noiembrie, produsele cosmetice profesionale de la Xpert Beauty au până la 70% reducere.

Și Optiblu oferă reduceri de până la 70% la rame pentru ochelari de vedere și la ochelari de soare, până pe 30 noiembrie.

Under Armour oferă 60% discount din prețul inițial al produselor, în perioada 11-13 noiembrie.

Căpșuni pe Umeraș oferă 50% discount pentru toate produsele, plus posibilitatea de a participa la o tombolă pentru a câștiga o ținută cadou în valoare de 1000 lei.

Tot 50% reducere oferă și brandurile Lee Cooper, Napapijiri (10, 13 și 25 noiembrie), Gerovital (11-20 noiembrie, la peste 100 de produse), Deichmann (din 11 noiembrie), Intimissimi (21-24 noiembrie) și Intimissimi Uomo (21-27 noiembrie), SMYK (până pe 20 noiembrie), Opticris (24-27 noiembrie).

Promoții de până la 40% vor fi la brandurile NALA (11-18 noiembrie, la seturile cadou), Yves Rocher (până pe 14 noiembrie), Douglas (11-13 noiembrie), US POLO (până pe 15 noiembrie), Triumph (11-13 noiembrie și 25-27 noiembrie) și Cărturești (până pe 21 noiembrie).

Benvenutti (10-13 și 25-27 noiembrie), Stil Diamonds (până pe 21 noiembrie) și ECCO (Black Week din 11 noiembrie) au  reduceri de până la 30%.

La CCC, în perioada 9 – 10 noiembrie, orice produs beneficiază de -25% la orice la cumparaturi de minimum 179,99 lei. Promoția este disponibilă pentru membrii Clubului CCC. Între 11 și 13 noiembrie, aceeași promoție este valabilă pentru toți clienții. În perioada 24-28 noiembrie, brandul oferă -30% pentru toate produsele nereduse și -15% extra-discount pentru toate produsele reduse, la cumpărături de minimum 179,99 lei.

Reduceri de 20% găsim la BIGOTTI (10-13 și 17-20 noiembrie), Hermosa (11-13 noiembrie), HERVIS (11-25 noiembrie), Calzedonia (25-18 noiembrie – unde discountul este 20% la toată colecția și până la 50% la articolele selecționate).

De asemenea, în perioada 24 noiembrie – 5 decembrie, Lensa oferă discounturi de până la 90%.

Premii garantate în aplicația SPOT, de Black Friday

Iar pentru că ofertele nu vin niciodată singure, în perioada 11-13 noiembrie, vizitatorii se vor bucura de premii garantate prin aplicația SPOT. La cumpărături de 700 lei în magazine, cumulați pe maximum cinci bonuri fiscale, clienții pot scana bonurile în aplicația SPOT, în secțiunea „Răzuiește și câștigă”, pentru a primi garantat un premiu.

Premiile sunt de asemenea axate pe încântarea simțurilor. Astfel, vor exista premii gustative – eclere de la Paul sau budinci delicioase și limonade aromate de la Luna Bistro și premii olfactive – lumânări parfumate, creme de corp, tratamente faciale sau produse de îngrijire a podoabei capilare. Trei dintre cei mai norocoși clienți vor câștiga prin tragere la sorți un telefon iPhone 14, un aspirator sau un uscător de păr, ambele de la Dyson.

Ce este aplicația SPOT și cum se instalează?

Experiența de shopping de Black Friday este completă doar cu SPOT, aplicația de recompensare a clienților loiali din City Park Mall. Aplicația este gratuită și poate fi descărcată atât din Google Play, cât și din App Store.

După descărcarea SPOT, utilizatorii trebuie să își creeze un cont și să se autentifice în aplicație. Fiecare sesiune de cumpărături le va aduce utilizatorilor puncte de loialitate cu ajutorul cărora aceștia vor avea acces la oferte și beneficii exclusive, în funcție de statutul atins în programul de fidelizare My Spot.

Pentru a obține punctele de loialitate, aceștia trebuie doar să scaneze bonul aferent fiecărei sesiuni de cumpărături. Utilizatorii SPOT pot folosi aplicația și pentru alte 16 centre comerciale din portofoliul NEPI Rockcastle din țară. Clienții au opțiunea de a selecta în aplicație mall-ul favorit pe care îl vizitează în mod frecvent, dar și posibilitatea de a folosi beneficiile acumulate în oricare alt centru comercial NEPI Rockcastle.

 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*