Carrefour deschide un nou Carrefour Express în cadrul One Cotroceni Park, completând astfel oferta de servicii comerciale a ansamblului

FOTO Fabrica de PR

One United Properties (BVB: ONE), principalul investitor și dezvoltator imobiliar de proiecte sustenabile rezidențiale, de birouri și mixte de ultimă generație din România, anunță deschiderea unui nou magazin Carrefour în incinta One Cotroceni Park. Noul Carrefour Express aduce o experiență de cumpărături de neegalat în inima unei comunități vibrante și completează astfel paleta variată de servicii comerciale la care aceasta are acces. Formatul de proximitate de la Carrefour reprezintă o soluție perfectă pentru toți cei care lucrează deja în One Cotroceni Park și care își doresc acces rapid la produse proaspete și esențiale de zi cu zi.

Situat la parterul clădirii C – Faza 2, noul magazin Carrefour Express din One Cotroceni Park se întinde pe o suprafață  de 306 metri pătrați. Deschis publicului de la finele lunii august, magazinul oferă o gamă variată de produse pentru toate nevoile de cumpărături: de la fructe și legume proaspete, lactate sau brânzeturi, la produse de măcelărie, pâine și produse de patiserie proaspăt coapte în zona produselor de brutărie. La acestea se adaugă un sortiment diversificat de produse non-alimentare pentru întreținerea și îngrijirea casei sau produse de îngrijire personală. Magazinul are disponibil și un wine corner, în care clienții sunt invitați să descopere vinuri regionale și etichete exclusive sau consacrate din programul Deschidem Vinul Românesc.

„Prin toate dezvoltările noastre office urmărim să creăm comunități care nu doar lucrează împreună, ci au acces la o paletă variată de facilități chiar la locul de muncă. Iar astfel de spații comerciale, unde oamenii să își poată face cumpărăturile rapid și confortabil, având la dispoziție o gamă diversificată de produse din care să aleagă, nu mai pot lipsi din dezvoltările moderne, mai ales din cele mixte, așa cum este cazul One Cotroceni Park, dezvoltări care aduc în proximitate toate facilitățile necesare unei comunități”, a declarat Mihai Păduroiu, CEO Office Division One United Properties. 

„Prin deschiderea Carrefour Express în cadrul One Cotroceni Park aducem universul Carrefour și mai aproape de una dintre cele mai emblematice dezvoltări imobiliare mixte din București. Atât oamenii care lucrează deja aici cât și viitorii rezidenți vor avea astfel acces facil pentru sesiunile zilnice de cumpărături. Mizăm pe o experiență personalizată în cele peste 120 de magazine Carrefour Express la nivel național și întâmpinăm clienții cu o gamă largă de produse variate, în spații special gândite pentru o experiență de cumpărături cât mai confortabilă”, a declarat Vincent Rochefort, Proximity Director, Carrefour România.

One Cotroceni Park este cea mai amplă dezvoltare de regenerare urbană din centrul Bucureștiului și reprezintă o comunitate vibrantă, unde rezidenții și chiriașii au acces prioritar la numeroase servicii. Proiectat sub abordarea holistică Live / Work / Play, complexul oferă o paletă diversificată de facilități, inclusiv zone verzi, piscină, restaurante, cafenele, baruri, diverse magazine, farmacie, servicii de curățătorie / spălătorie, birouri moderne, certificate și apartamente exclusiviste.

Compania One United Properties este, de asemenea, recunoscută pentru angajamentul său față de sustenabilitate, astfel că dezvoltarea One Cotroceni Park beneficiază de certificarea LEED Platinum v4, care atestă o funcționare durabilă și un impact minim asupra mediului, precum și certificarea WELL Health & Safety, care evaluează sănătatea și bunăstarea la locul de muncă.

Această nouă facilitate comercială disponibilă în cadrul One Cotroceni Park marchează o etapă importantă în dezvoltarea comunității și oferă rezidenților și chiriașilor acces facil la produsele Carrefour, contribuind la consolidarea sentimentului de apartenență la această comunitate dinamică. Odată cu deschiderea acestui Carrefour Express, Carrefour continuă să-și extindă prezența în București, oferind clienților săi o experiență de cumpărături convenabilă și accesibilă într-un mediu prietenos. Carrefour rămâne angajat în a satisface nevoile clienților săi și în a contribui la dezvoltarea comunităților în care activează.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*