Bun găsit, antreprenori! BizPLUS pleacă la drum alături de voi

Jurnalistul Adrian Boioglu, manager al Trustului Media CityDigital
Jurnalistul Adrian Boioglu, manager al Trustului Media CityDigital

Mergi seara la culcare cu gândul la ce ai de făcut mâine și te trezești cu mesaje și apeluri de la partenerii de afaceri sau de la angajați. Mănânci afaceri pe pâine, poate că ești workaholic sau poate doar îți faci calculele  pentru ce mai lansezi anul acesta. Vezi oportunități mereu în jurul tău și te gândești cum să lansezi the next best thing.

Un antreprenor este un luptător, este un om care găsește oportunități și atunci când nu le caută și care își pune toate resursele în slujba clienților, a angajaților și a partenerilor de afaceri.

Te-ai simțit descris în cele de mai sus? Înseamnă că ești de-al nostru!

Poate că te întrebi ce este BizPLUS, iar răspunsul este simplu: o publicație online scrisă de antreprenori, jurnaliști și oameni de marketing cu experiență și care vine cu un conținut relevant pentru cei ca noi. Ne citești zilnic și dacă găsești măcar o singură idee de afaceri, o oportunitate, un mod de a face ceva mai bine, atunci înseamnă că ne-am împlinit scopul.

BizPLUS se transformă într-o comunitate a antreprenorilor care caută mai mult, mai bine și care nu uită niciodată pentru ce au plecat pe acest drum.

Ce o să găsești aici? Știri curate și informații care te pot ajuta în business. Vorbim despre tehnologie, online, finanțări, proiecte, turism, industria auto, bănci și asigurări, Crypto, educație și mindset, imobiliare, retail, sănătate, transporturi, dar și felul în care administrația locală și centrală îți impactează afacerea.

Ce nu o să găsești aici? Mondenități, informații incorecte sau neverificate, spam și știri de umplutură.

Ei bine, pe acest drum vrem și noi să-ți fim alături. Bun găsit, antreprenorule! BizPLUS pleacă la drum alături de tine. Hai să descoperim împreună oportunități, să cunoaștem oameni frumoși, să împărtășim idei și să creștem împreună.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*