Bun găsit, antreprenori! BizPLUS pleacă la drum alături de voi

Jurnalistul Adrian Boioglu, manager al Trustului Media CityDigital
Jurnalistul Adrian Boioglu, manager al Trustului Media CityDigital

Mergi seara la culcare cu gândul la ce ai de făcut mâine și te trezești cu mesaje și apeluri de la partenerii de afaceri sau de la angajați. Mănânci afaceri pe pâine, poate că ești workaholic sau poate doar îți faci calculele  pentru ce mai lansezi anul acesta. Vezi oportunități mereu în jurul tău și te gândești cum să lansezi the next best thing.

Un antreprenor este un luptător, este un om care găsește oportunități și atunci când nu le caută și care își pune toate resursele în slujba clienților, a angajaților și a partenerilor de afaceri.

Te-ai simțit descris în cele de mai sus? Înseamnă că ești de-al nostru!

Poate că te întrebi ce este BizPLUS, iar răspunsul este simplu: o publicație online scrisă de antreprenori, jurnaliști și oameni de marketing cu experiență și care vine cu un conținut relevant pentru cei ca noi. Ne citești zilnic și dacă găsești măcar o singură idee de afaceri, o oportunitate, un mod de a face ceva mai bine, atunci înseamnă că ne-am împlinit scopul.

BizPLUS se transformă într-o comunitate a antreprenorilor care caută mai mult, mai bine și care nu uită niciodată pentru ce au plecat pe acest drum.

Ce o să găsești aici? Știri curate și informații care te pot ajuta în business. Vorbim despre tehnologie, online, finanțări, proiecte, turism, industria auto, bănci și asigurări, Crypto, educație și mindset, imobiliare, retail, sănătate, transporturi, dar și felul în care administrația locală și centrală îți impactează afacerea.

Ce nu o să găsești aici? Mondenități, informații incorecte sau neverificate, spam și știri de umplutură.

Ei bine, pe acest drum vrem și noi să-ți fim alături. Bun găsit, antreprenorule! BizPLUS pleacă la drum alături de tine. Hai să descoperim împreună oportunități, să cunoaștem oameni frumoși, să împărtășim idei și să creștem împreună.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*