București Mall-Vitan – Program și activități de sărbători. În această perioadă, centrul comercial își așteaptă vizitatorii cu surprize și decorațiuni minunate de Crăciun

București Mall Vitan. FOTO BMV
București Mall Vitan. FOTO BMV

București Mall – Vitan, care în acest moment este deschis în intervalul orar 10:00 – 22:00, anunță programul pentru perioada sărbătorilor de iarnă, respectiv pentru zilele de vineri 24 decembrie și 31 decembrie. Astfel, în cele două zile, magazinele, restaurantele și cafenelele vor fi deschise între orele 10.00 și 18.00.

Accesul în World Class se poate face între orele 7.00 și 16.00, în timp ce salonul GETT’s Color Bar va fi disponibil publicului între orele 9.00 și 19.00. Magazinul Bebe Tei este deschis între orele 10.00 – 16.00, iar supermarketul Mega Image va funcționa între orele 8.00 și 18.00.
În ziua de Crăciun precum și de Anul Nou centrul comercial va fi închis, magazinul Bebe Tei fiind închis și în zilele de 26 decembrie și 2 ianuarie. În celelalte zile din această perioadă programul de funcționare va fi normal, între orele 10.00 și 22.00, conform noilor reglementări în vigoare.

În această perioadă, București Mall-Vitan își întâmpină vizitatorii de toate vârstele cu o atmosferă caldă și minunate decorațiuni de Crăciun. Totul este magic în mall, iar aici clienții vor găsi cu siguranță darurile ideale pentru cei dragi, pe care le și pot ambala apelând la serviciul gratuit de împachetat cadouri, disponibil zilnic în intervalul 12:00 – 20:00.

La București Mall – Vitan, Moș Crăciun ține pasul cu tehnologia: până pe 24 decembrie, el se va întâlni cu cei mici pe Zoom! Cadrul festiv – Satul lui Moș Crăciun din zona Lounge Area este echipat complet pentru ca prichindeii să poată vorbi cu Moșul și să-i poată transmite toate dorințele de pe lista lor. Moșul poate fi găsit în intervalul 13 – 23 decembrie între orele 17.00 și 19.00, iar pe 24 decembrie între orele 16.00 și 18.00. În plus, Caruselul așteaptă copii de toate vârstele, sâmbătă și duminică între orele 12.00 – 20.00, accesul fiind gratuit!

Ca de fiecare dată în această perioadă, până în data de 24 decembrie, București Mall – Vitan găzduiește meșteșugari locali și produsele acestora, într-o nouă ediție City Vibes Fair, de unde poți cumpăra cadouri unicat sau personalizate pentru cei dragi.
Luna decembrie aduce la Alist Designers Boutique două nume cunoscute și îndrăgite de fanii creațiilor vestimentare românești: Atelier HAMZA și Izabela Măndoiu. Este ocazia ideală pentru o vizită în București Mall -Vitan, mai ales că sărbătorile sunt foarte aproape.

Și cum la București Mall-Vitan, pasiunea pentru shopping este mereu răsplătită, clienții care aleg să facă cumpărături de minim 600 lei, pe cel mult 2 bonuri fiscale de la magazinele din acest centru comercial, exceptând Media Galaxy unde valoarea bonului fiscal trebuie să fie de minim 1500 lei, vor primi garantat un voucher în valoare de 200 lei.

Între două sesiuni de cumpărături, vizitatorii mall-ului se pot bucura de ultima expoziție culturală a acestui an, ”Cărți Poștale și Scrisori de Crăciun și Anul Nou”, care aduce în atenția publicului fragmente prețioase din colecția Muzeului Național al Literaturii Române. Spiritul sărbătorilor de iarnă este surprins cel mai bine în cărțile poștale și scrisorile ce acum par o amintire îndepărtată.

Centrul comercial a luat toate măsurile de prevenție în vederea stopării răspândirii Covid-19, fiind dotat cu porți de termo-scanare la toate intrările, dozatoare cu dezinfectanți, sisteme de purificare a aerului din lifturi, iar zonele comune fiind dezinfectate frecvent cu lămpi germicidale cu UV sau prin nebulizare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*