British Council își “deschide porțile” pentru toți în noua sa locație din București din One Cotroceni Park, consiliat de CBRE

FOTO Confident PR

CBRE, lider global pe piaţa de servicii comerciale şi investiţii în real estate, a consiliat British Council în procesul de alegere a unui nou centru de învățare în București, în clădirea de birouri One Cotroceni Park, dezvoltată de One United Properties. Decizia face parte din noua strategie a organizației lider mondial în domeniul relațiilor culturale de a-și crește numărul de centre și de a se apropia mai mult de studenții săi. Acesta este al doilea centru British Council care se deschide în București în acest an într-o clădire modernă.

Noul centru de predare va fi amplasat într-unul dintre cele mai noi parcuri de birouri din București, One Cotroceni Park, și va beneficia de poziționarea într-una dintre cele mai convenabile zone din București, în apropierea zonelor rezidențiale și a altor facilități, fiind foarte bine conectat la transportul public cu acces facil la metrou, autobuz, tramvai și mașină.

Centrul de învățare își va începe activitatea didactică din data de 18 septembrie și va fi inaugurat cu un eveniment de tip Open Doors cu o durată de 5 zile în perioada 11 – 15 septembrie, în cadrul căruia British Council își va deschide porțile pentru toți cei care doresc să participe la evenimentele de seară. Mai multe informații și actualizări vor fi comunicate prin intermediul canalelor de social media ale British Council România.

“Suntem încântați să anunțăm deschiderea unui nou centru de predare al British Council în One Cotroceni Park. Datorită creșterii cererii de cursuri de limbă engleză de înaltă calitate adăugăm centre noi sediului nostru tradițional din vecinătatea Pieței Romane, extinzându-ne cu două locații suplimentare pentru a fi mai aproape de și mai mulți dintre cursanții noștri. Bucureștiul crește, iar deplasarea în oraș devine tot mai anevoioasă, astfel că dorim să ne facem cât mai accesibili oferind cursurile noastre în locații în care clienții pot profita la maximum de timpul lor prețios. Toți cei interesați să afle mai multe despre ceea ce oferim sunt invitați cu drag la evenimentele de tip “porți deschise”, care vor avea loc în fiecare zi între 11 și 15 septembrie.” – Andrew Glass, Country Director al British Council Romania

Cu peste 80 de ani de experiență în furnizarea de educație și calificări în limba engleză și în promovarea oportunităților educaționale și a înțelegerii interculturale, British Council are peste 100 de milioane de cursanți în întreaga lume în fiecare an.

În București, compania British Council a înregistrat peste 10.000 de cursanți în ultimii 2 ani și își propune să se apropie cât mai mult de cursanții săi, intrând în noi locații mai accesibile pentru aceștia. În acest sens, ajutată de CBRE, organizația a deschis un centru similar și în nordul Bucureștiului, în zona “Piața Presei Libere”, într-o altă locație foarte bine conectată la infrastructura și facilitățile orașului.

Ambele centre se vor deschide pentru elevi de toate vârstele, cu cursuri pentru copii cu vârste cuprinse între 3 și 18 ani și adulți, în luna septembrie. Părinții își pot aduce copiii pentru a testa cursurile organizației în cadrul unui eveniment de tip “porți deschise” de 5 zile, între 11 și 15 septembrie, în cadrul căruia toți copiii se pot înscrie la sesiuni de micropregătire, în timp ce părinții pot participa la discuții despre modalitățile de predare. De asemenea, în aceste seri sunt organizate și evenimente pentru cursanții adulți.

Situat în zona Centru-Vest a Bucureștiului, pe strada Sergent Nuțu Ion nr. 44, One Cotroceni Park este deja un reper pe piața imobiliară locală, fiind dezvoltat de principalul investitor și dezvoltator imobiliar de proiecte sustenabile rezidențiale, cu destinație mixtă, comerciale și de birouri One United Properties, (BVB: ONE).

Clădirea beneficiază de certificarea LEED Platinum v4, care atestă o funcționare durabilă și un impact minim asupra mediului, precum și de certificarea WELL Health and Safety, care evaluează sănătatea și bunăstarea la locul de muncă. Angajații vor beneficia, de asemenea, de un nivel sporit de confort datorită spațiilor mari de birouri, cu multă lumină naturală, precum și a celor mai recente tehnologii implementate prin LED-uri, HVAC și lifturi cu recuperare de energie.

„Prin angajamentul nostru față de comunitățile pe care le construim, punem un accent special pe nevoile celor care lucrează, locuiesc și își petrec timpul în clădirile noastre, iar într-o comunitate atât de mare precum comunitatea One, facilitățile de educație sunt esențiale. Suntem încântați să găzduim un centru British Council, o organizație de renume mondial, și apreciem recunoașterea nivelului nostru de excelență în modelarea comunităților. Avem multe proiecte în domeniul educației în care investim, astfel încât asocierea valorilor care ne reprezintă cu cea a British Council vine de la sine. Nu în ultimul rând, prin ceea ce facem la One, continuăm să dezvoltăm ecosistemul divers de facilități pe care le oferim chiriașilor noștri”, adaugă Mihai Păduroiu, CEO Office Division One United Properties.

„Suntem mândri să pilotăm acest proiect, unic în felul său, alături de un partener care împărtășește cu noi multiple valori, așa cum este British Council. Prin mixtul său și prin contribuția la modelarea comunității locale One Cotroceni Park s-a distins printre celelalte opțiuni. În noul centru, întoarcerea la școală se va putea combina și cu întoarcerea la muncă, sau la sală, sau la petrecerea timpului liber de acasă – un singur loc în care se întâmplă totul. Oamenii sunt încrezători în calitatea cursurilor oferite de British Council, așa cum și clienții noștri sunt încrezători în valorile noastre, de aceea, împreună cu partenerii de la One am găsit o rezolvare a tuturor cerințelor speciale pe care un astfel de centru educațional le poate avea de la o clădire de birouri. Acordăm o atenție sporită experienței chiriașului, dincolo de nevoile și indicațiile sale, căutând să oferim întotdeauna un plus de valoare”, declară Anca Păuna, Senior Consultant A&T Services | Office, CBRE Romania.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*