BizPLUS TV: Ștefan Leontin Joos, general manager TUI Travel Center România, despre destinațiile speciale pentru turiștii care caută zone exotice

Ștefan Leontin Joos. FOTO Adrian Boioglu

Ștefan Leontin Joos, general manager TUI Travel Center România, a fost invitatul jurnalistului Adrian Boioglu la BizPLUS TV.

Cu acest prilej, Ștefan Leontin Joos a spus cum se dezvoltă TUI Travel Center în România, cât costă înființarea unei agenții și cum își aleg oamenii.

De asemenea, el a mai vorbit și despre trecerea sa de la manager de spital la managerul unei agenții care face parte dintr-un lanț internațional.

Ștefan Leontin Joos a prezentat și câteva oferte de vacanță pentru oamenii de afaceri, fie este vorba de team-building-uri, fie de relaxare cu soția sau familia.

Totodată, general managerul TUI Travel Center România a mai spus care sunt destinațiile speciale pentru turiștii care vor zone de lux sau exotice.

Ștefan Leontin Joos a precizat cum vede dezvoltarea TUI Travel Center în Romania și ce chartere vor introduce în 2023.

De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*