BizPLUS TV: Primarul din Călărași, Marius Dulce, prezintă proiectele pe care dorește să le realizeze pentru dezvoltarea municipiului

Marius Dulce, primarul din Călărași. FOTO Liliana Boioglu

Primarul din Călărași, Marius Dulce, a acordat un interviu jurnalistului Adrian Boioglu pentru BizPLUS TV.

Cu acest prilej, el a prezentat câteva proiecte pe care dorește să le realizeze pentru dezvoltarea municipiului Călărași.

Astfel, dorește să implementeze un sistem de management inteligent al informațiilor privind transportul public și smart-parking. De asemenea, Marius Dulce are în plan renovarea energetică moderată a două blocuri, a Liceului Mihai Eminescu și Liceului Tehnologic Transporturi Auto.

Valoarea totală a acestor proiecte depășește 27 de milioane de lei.

Totodată, primarul din Călărași urmează să semneze contractele pentru înființarea și dotarea unui centru de colectare prin aport voluntar și realizarea de insule ecologice la nivelul municipiului.

Alte proiecte de renovare energetică a clădirilor, modernizarea Centrului de zi pentru persoane adulte cu dizabilități și extinderea canalizării în două cartiere sunt în evaluare, a mai precizat primarul Marius Dulce.

De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*