BizPLUS TV: Octavian Moldovan, Director General – The Makers – omul care crește imperii în turism

Octavian Moldovan, Director general - The Makers. FOTO Adrian Boioglu
Octavian Moldovan, Director general - The Makers. FOTO Adrian Boioglu

Octavian Moldovan este omul care face munca dificilă din spatele unor companii de turism de succes. El este Director General la “The Makers”, compania din care fac parte și Dragoș Anastasiu, Dragoș Petrescu și Hildegard Brandl.

Octavian este invitatul jurnalistului Adrian Boioglu la această nouă ediție BizPLUS TV – o emisiune în care aflăm poveștile antreprenorilor de succes din toată lumea, dar ne mândrim cu românii de succes care vor să schimbe mentalități. Invitatul acestei emisiuni vorbește despre cariera sa în mai multe lanțuri internaționale de turism, dar și modul în care acum reușește să crească două resorturi unice în România: Green Village – în Delta Dunării și Valea Verde Retreat din satul Cund, situat în Transilvania.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*