BizPLUS TV: Marius Dulce, primarul municipiului Călărași: “Este urgentă necesitatea depunerii de către constructori a situaţiilor de lucrări pe proiectele POR. Se caută soluții pentru a respecta termenele asumate”

Marius Dulce, primarul din Călărași. FOTO Victor Radu

Că fondurile europene sunt vitale pentru dezvoltarea comunităților locale este un lucru cunoscut și intens discutat. Implementarea lor însă depinde de foarte mulți factori astfel încât atragerea lor și cheltuirea lor să se facă în termenii impuși de Comisia Europeană. Comunicarea dintre autoritățile locale și cele de supraveghere cu operatorii care derulează astfel de contracte este importantă. Tocmai de aceea, primarul din Călărași a precizat că păstrează o legătură permamentă cu toți cei implicați pentru a respecta termenii asumați.

Invitat în cadrul emisiunii de la BizPLUS TV, Marius Dulce a precizat că la ultima întâlnire cu conducerea ADR Sud Muntenia şi cu o parte a constructorilor care execută lucrările în cadrul proiectelor cu finanţare europeană POR 2014 – 2020, a cerut urgentarea depunerii de către constructori a situaţiilor de lucrări. În cadrul acestor finanțări se derulează, printre altele, proiectul care vizează modernizarea a 2 structuri: Grădinița cu program prelungit Step by Step și Grădinița cu program normal nr. 4.

Tot la capitolul investiții pentru educație, Marius Dulce a povestit și despre seriile de întâlniri cu elevii din Călărași pe care primarul le-a reluat. Dulce a menționat că a primit multe propuneri de la tineri și că o bună parte dintre acestea sunt deja în lucru.

De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*