BizPLUS TV: Mahir Ahmetoğlu, CEO Summer Tour – al 4-lea mare turoperator din Turcia: “Guvernul României trebuie să ia turismul în serios”

Mahir Ahmetoğlu, CEO Summer Tour. FOTO Adrian Boioglu

Mahir Ahmetoğlu conduce una dintre cele mai mari companii de turism din Turcia concentrată pe incoming. Milioane de turiști din toată lumea, care ajung în Turcia, se bucură în fiecare an de serviciile companiei Summer Tour. Ahmetoğlu este invitatul jurnalistului Adrian Boioglu la BizPLUS TV. El a explicat modul în care compania sa a reușit să treacă peste cele 3 mari crize ale ultimilor ani: pandemia, războiul din Ucraina și cutremurul devastator din Turcia.

Mahir Ahmetoğlu are o viziune foarte clară legată de modul în care angajații, dar și clienții companiei sale trebuie să fie fericiți cu ceea ce primesc. Acesta este motivul pentru care el nu a concediat oameni în ultimii ani. În plus, el explică și cum colaborează cu agențiile mari de turism din toată lumea, printre care se află și Paralela 45, condusă de Alin Burcea.

Ahmetoğlu vine și cu sfaturi pentru oamenii de turism și pentru Guvernul României pentru a ridica standardele industriei de pe la noi și pentru a aduce mai mulți turiști străini în țara noastră.

De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*