BizPLUS TV: Elena Stambuli, psiholog: “Sindromul Burnout poate avea consecințe extrem de grave. Dacă  simțim că nu mai putem, trebuie să cerem ajutorul”

Elena Stambuli. FOTO Roxana Dumitrică

Tot mai mulți oameni se suprasolicită la locul de muncă și se confruntă cu sindromul burnout. Mai mult decât stresul intens, sindromul de burnout asociază modificari afective si cognitive, provoacă depersonalizare si o stare de epuizare copleșitoare, sentimente de cinism și detașare dar și un sentiment de ineficiență și lipsă de realizare. Persoanele aflate în burnout îsi pierd total motivația și energia.

Aflată în studioul BizPLUS TV, Elena Stambuli, psiholog, a explicat cât de periculos este burnout-ul și cum îi poate afecta indirect și pe cei cu care lucrăm. Psihologul a subliniat importanța unui management sănătos, care ajută atât angajații cât și compania să prospere.

La final, s-a punctat importanța ajutorului specializat, deoarece sindromul burnout, dacă este ignorat, poate avea consecințe extrem de grave.

De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*