BizPLUS TV: Aurelian Marin vorbește despre diferențele între nordul și sudul litoralului din punct de vedere al turismului

Aurelian Marin. FOTO Adrian Boioglu

Aurelian Marin, om de afaceri în turism și în online, a fost invitatul jurnalistului Adrian Boioglu, la o nouă ediție a BizPLUS TV.

Aurelian Marin a povestit cum să beneficiezi, ca antreprenor, de oportunitățile care apar în perioadele de criză și a explicat care sunt diferențele între nordul și sudul litoralului din punctul de vedere al turismului.

El vorbește și despre modul în care a apărut singurul parc de aventură de pe litoral și cum se dezvoltă această idee.

Aurelian Marin prezintă și noul lui proiect, un fel de AirBnB pentru mașini, o platformă pentru cei care vor să-și închirieze mașinile.

De asemenea, are un site unde persoanele care vor să își vândă hainele second hand sau cele de care nu mai au nevoie o pot face.

Aurelian Marin amintește și de afacerile lui din turism – Agenția Paradis Vacanțe de Vis, dar și de un portal pe care îl lansează pentru clienți.

Totodată, povestește cum a ajutat cadrele medicale în pandemie când a pus la dispoziție hotelul pentru cei care aveau nevoie de cazare și masă ca să nu își pună în pericol familiile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*