BizPLUS TV: Amgad Hassoun, Chairman Flash Tour, mesaj pentru turiștii românii care vor să meargă în Egipt

Amgad Hassoun. FOTO Adrian Boioglu

Amgad Hassoun, Chairman Flash Tour, a fost invitatul jurnalistei Liliana Boioglu la BizPLUS TV.

El a povestit că Flash Tour activează în mai multe țări, dar afacerea sa principala, cea de care se simte cel mai apropiat este în Egipt.

Amgad Hassoun a mai spus despre cum climatul internațional influențează turismul, precizând că pentru turiști siguranța trebuie să fie prioritatea numărul unu.

El a afirmat că Egiptul are în continuare multe de oferit turiștilor și a transmis un mesaj români care vor să viziteze această țară.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*