BizPLUS TV: Alin Burcea, CEO Paralela 45 își pune bazele într-un nou ministru al turismului. “La rotativă îl propunem pe Florin Jianu, un tip analitic la care poți să te duci cu proiecte și programe”

Alin Burcea, CEO Paralela 45. FOTO Adrian Boioglu

Omul de turism Alin Burcea, CEO-ul Paralela 45 și vicepreședinte ANAT este invitatul jurnalistului Adrian Boioglu în emisiunea de la BizPLUS TV.

Burcea a rememorat modul în care foști miniștri precum Dan Matei Agathon au lucrat pentru creșterea turismului românesc, dar a și analizat activitatea actualului ministru Daniel Cadariu. El crede că România nu merge în direcția potrivită în turism, iar lipsa promovării și a unei strategii bine conturate face mari deservicii sectorului turistic.

Alin Burcea a vorbit și despre cât de relevantă mai este promovarea prin intermediul târgurilor de turism din țară și străinătate și cum vede el folosirea unor mijloace moderne sau a mass-media pentru acest scop. La final, CEO-ul Paralela 45 a explicat ce a făcut după pandemie și cum începe să își revină afacerea pe care o conduce.

De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*