BizPLUS TV: Adi Voican, Bibi Touring, despre cum se reinventează o agenție de turism care vinde doar vacanțe în România

Adi Voican. FOTO Adrian Boioglu

Adi Voican, directorul general de la BIBI Touring, a acordat un interviu jurnalistului Adrian Boioglu pentru BizPLUS TV.

Adi Voican a analizat industria turismului post pandemie și a vorbit despre cum arată promovarea României pe plan extern. De asemenea, el s-a referit și la posibilitatea unui nou ministru al Turismului după realizarea rotativei guvernamentale, printre numele invocate de reprezentanții acestei industrii aflându-se Florin Jianu și Dragoș Anastasiu.

Adi Voican a explicat și cum este să “vinzi” România, având în vedere că agenția pe care o conduce oferă excursii doar în România. Bibi Touring a avut în 2021 o cifră de afaceri de 55 de milioane de lei și un profit de 2,5 milioane de lei doar din vânzarea vacanțelor în destinații românești.

De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*