BCR transformă Casa Mea în primul credit ipotecar online din România, accesibil direct din aplicația George

FOTO BCR

București, 27 iulie 2023 – Banca Comercială Română (BCR) a acordat deja, în ultima săptămână, primele credite ipotecare online, o premieră absolută în România. Soluția financiară Casa Mea este disponibilă pe platforma de digital banking George și oferă românilor posibilitatea de a obține banii necesari pentru locuință într-un mod simplu, rapid și eficient.

,,Evoluția creditului CASA MEA într-un produs online reprezintă o premieră pe piața din România și aduce cu sine o experiență inovatoare în achiziția unei locuințe. Principalele probleme ale unui credit de casă au fost mereu timpul îndelungat, complexitatea și lipsa de claritate privind documentația proprietății și drumurile nenumărate pe care clientul trebuia să le facă.

Colegii mei au lucrat intens la digitalizarea întregului proces, iar clienții se pot bucura acum în George de un flux simplu, transparent și rapid. Și mai important: odată cu aplicarea pentru credit, clienții sunt ghidați pas cu pas în procesul de achiziție, primind asistență și informații transparente despre documentele necesare, precum și recomandări referitoare la modul cum acestea se pot obține și pașii de urmat. Vor avea foarte rapid informațiile necesare pentru a lua o decizie corectă bazată pe calculul în timp real al sumei maxime pe care o pot obține și vor primi, de asemenea, beneficii suplimentare în George și reduceri de dobândă pentru încasarea salariului și încheierea asigurărilor de viață, șomaj și altele.Oamenii se vor simți mai în control și mai încrezători în tot acest proces, care părea, până nu demult, extrem de complicat și birocratic.”, a declarat Vlad Huțuleac, Director Executiv Adjunct Produse si Segmente Retail

Care sunt pașii pentru a aplica online la creditul CASA MEA?

Intri în magazinul George și aplici la creditul Casa Mea; dacă nu ești client BCR, va trebui să-ți deschizi online un cont George, pe site-ul BCR (bcr.ro), și să-ți instalezi aplicația George;

În doar câteva minute, obții o ofertă fermă, aprobată financiar. Afli imediat cât poți împrumuta și îți configurezi creditul așa cum ți-l dorești: alegi cum să-l plătești înapoi (în rate egale sau descrescătoare) și cu ce tip de dobânda: fixă sau variabilă. Primești toate informațiile pentru a lua o decizie informată;
Rezervi oferta și, pentru 3 luni, este garantată;

Imediat după ce ai aplicat sau oricând în cele 3 luni, George te pregatește pentru ce urmează. Afli pas cu pas ce ai de facut: de ce documente ai nevoie, de unde le obții și ce faci cu ele;

Descarci aplicația Casa Mea și încarci documentele casei. Urmează analiza documentelor în bancă și evaluarea casei;

Primești pe telefon aprobarea și, tot în George, te pregatești pentru singura vizită la banca de care ai nevoie, conform legislației în vigoare, ca să semnezi contractele finale.

Din dorința de a oferi cât mai prompt această soluție de creditare, care poate sprijini oamenii într-una dintre cele mai importante decizii de viață, proiectul este disponibil în această fază pentru clienții care sunt angajați pe perioadă nedeterminată, obțin venituri din salarii și contractează creditul fără un coplătitor. De asemenea, suma maximă a creditului în varianta online poate ajunge până la 450.000 lei, iar clienții nu trebuie să aibă alte credite garantate în desfășurare. Echipele din laboratoarele digitale ale BCR lucrează însă intens pentru ca toți clienții să poată accesa online creditul Casa Mea de la BCR.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*